LEIDERDORP – Dinsdagmorgen 19 december heeft de voertuig eigenaar een brand bij zijn voertuig tijdig ontdekt waardoor hij erger heeft weten te voorkomen.

Maandag op dinsdag even over 0:00 uur werd de brandweer van Leiden gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand aan de Buitendijklaan in Leiderdorp. Op locatie bleek een brand te woeden op de voorband van een voertuig, de eigenaar van het voertuig ontdekte de brand op tijd en kon erger voorkomen door de brand te blussen met emmers water. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft nabluswerkzaamheden verricht.

Op de voorband van het voertuig werden door de politie aanmaakblokjes aangetroffen. De aanmaakblokjes zijn meegenomen als bewijsmateriaal. De politie gaat onderzoek doen naar de brandstichting. Na de brand heeft de eigenaar van het voertuig een ander voertuig weg zien rijden welke er mee te maken zou hebben.

Foto’s : Ingezonden foto

20171219002543.jpg

20171219002545.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen