GOUDA – De brandweer werd deze avond meerdere malen gealarmeerd voor een melding stormschade na aanleiding van de zware sneeuwval vandaag.

Zo werd de brandweer rond 19:15 gealarmeerd voor een melding stormschade aan de Kleiweg in Gouda, hier bleek de kerstverlichting welke aan de gevel van de winkels is bevestigd te zijn bezweken door het gewicht van de sneeuw. Ook raakte hierdoor een stuk gevel los welke naar beneden viel. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de situatie veilig gemaakt voor omstanders.

Om 19:50 werd de brandweer ook gealarmeerd voor een melding stormschade, dit maal aan de Componistenlaan in Gouda. Ook hier bleek de oorzaak de sneeuwval. Een overkapping waar een auto onder stond kon het gewicht van de sneeuw niet aan en is in elkaar gestort. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft verder niks gedaan. De eigenaar zal zelf de ingestorte afdak moeten verwijderen.

Foto’s: Ingezonden & Remco F. Gerritsen

Foto’s Stormschade Kleiweg, Gouda:

 

 

Foto’s Stormschade Componistenlaan, Gouda:

Cookievoorkeuren wijzigen