GOUDA – Rond half vijf op maandagmiddag 11 december is een voertuig van de weg geraakt en in de sloot belandt ter hoogte van de Johannes Calvijnschool aan de Dreef in Gouda. Kort nabij de kruising met de Bleulandweg.

Politie en brandweer kwamen zonder spoed ter plaatse. Of de brandweer nog wat heeft kunnen betekenen is bij ons niet bekend. Vanwege de drukte bij de hulpdiensten konden zij niet blijven wachten op een berger. Er werd een lintje gespannen waarna zij weer door konden naar de volgende melding. Een berger heeft het voertuig er op een later tijdstip uitgetakeld.

Voor zover bekend is de bestuurder bij dit ongeval niet gewond geraakt. De oorzaak van het ongeval zal ongetwijfeld met de gladheid te maken hebben gehad. Door de sneeuwval raakte vele voertuigen van de weg of te water deze middag en avond in de regio.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen