HAASTRECHT – De brandweer van Haastrecht en Gouda werden donderdagavond 23 november rond 22:15 gealarmeerd voor een woningbrand aan de Boterbloem in Haastrecht. Omdat er mogelijk nog vijf mensen in het pand aanwezig zouden zijn, werd er vrijwel direct opgeschaald naar middelbrand waarna ook brandweer Stolwijk en een ambulance ter plaatse werden gevraagd.

Er was flinke rookontwikkeling zichtbaar. De brandweer heeft direct een binnenaanval gedaan en had de brand snel onder controle. Het bleek te gaan om een pannetje op het vuur. De aanwezigen hadden inmiddels het pand verlaten. De ambulancedienst heeft niemand hoeven behandelen aan verwondingen danwel naar het ziekenhuis te vervoeren.

Het pand is geventileerd en hierna was het wachten op Salvage welke de schade op zal gaan nemen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen