GOUDA – Vrijdagavond 17 november zou moeten eindigen op de bank, voor de televisie met een goede kop koffie en een lekker stukje banketstaaf maar niets van dit alles kwam uiteindelijk uit. Waar het precies mis ging is onduidelijk maar de banketstaaf in de oven begon goed te roken en vertoonde een redelijk chemische kleur.

De brandweer werd gealarmeerd voor een keukenbrand en nog aanrijdend werd er opgeschaald naar middelbrand in verband met de hoeveelheid manschappen. Ter plaatse stelde de brandweer de volledig zwart geblakerde banketstaaf veilig en deed men controles in de keuken en bovenverdieping. De situatie bleek al snel onder controle maar de banketstaaf moet als verloren worden beschouwd.

De extra gealarmeerde tankautospuit hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. Een vieze brandgeur in de woning was uiteindelijk nog alles wat zich aan het banket-incident deed herinneren.

Foto’s: Ingezonden

Cookievoorkeuren wijzigen