GOUDA – Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Ridder van Catsweg in Gouda. Het ongeval had ter hoogte van het aan de Ridder van Catsweg gelegen Shell tankstation plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een maaltijdbezorger op scooter en een personenauto. De Ridder van Catsweg werd in beide richtingen afgesloten en het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer. Ook het mobiel medisch team werd gealarmeerd en landde op een terrein tussen de Goudse poort en de A12. Het slachtoffer is enige tijd ter plaatse verzorgd in de ambulance waarna deze richting het mobiel medisch team reed voor mogelijk een rendez-vous.

Hierna kon de Ridder van Catsweg worden vrijgegeven,. Zowel de scooter als de personenauto hebben aanzienlijke schade opgelopen.

Foto’s: Franklin Coenen

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen