HAASTRECHT – Zondagnacht 5 november werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water langs de Steinsedijk in Haastrecht. Door nog onbekende oorzaak raakte hier een man te water en kon zelfstandig het water niet meer uitkomen.

Een toevallig voorbijfietsende jongen reageerde op het hulpgeroep en probeerde de man uit het water te halen. Omdat dit niet lukte probeerde hij de aandacht te trekken van een auto waarna de mensen uit deze auto ook kwamen helpen. Nog steeds lukte het niet de drenkeling uit het water te halen waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd.

Eenmaal ter plaatse was het slachtoffer al snel uit het water gehaald. Naar eigen zeggen zou hij hier al een half uur gelegen hebben. De man is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen