BERKENWOUDE – Zondagmiddag 5 november rond 13:00 werden politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Beijerscheweg in Stolwijk. Al snel bleek het 1 a 2 kilometer verderop te zijn, op de Achterbroek in Berkenwoude.

Twee fietsers werden ingehaald door een auto met paardentrailer waarbij één fietser door de trailer werd geraakt en, na het raken van een paaltje, ten val kwam. Het slachtoffer is in de ambulance nagekeken en enige tijd later naar het ziekenhuis vervoerd. De andere wielrenner kon zelf verder rijden.

De beschadigde fiets zal later worden opgehaald. Nadat de situatie was vastgelegd kon ook de politie weer retour. Hoe de aanrijding precies kon gebeuren zal worden onderzocht. De Achterbroek was korte tijd gestremd voor het verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen