MOORDRECHT – Een aanrijding met een zwaan heeft een busje deze morgen enorme schade opgeleverd en heeft de zwaan het leven gekost op de A20 bij Moordrecht.

Op een kilometer afstand van waar deze nacht een zeer ernstig ongeval plaats vond ging het nu mis tussen de bus en de zwaan.

De bestuurder van de bus had geen mogelijkheid meer om uit te wijken  en reed met volle snelheid tegen het arme dier. De klap was zo hard dat gedeeltes van de zwaan op de voorstoel van de bus en kleding van de inzittenden terrecht kwam.

Een berger heeft het busje afgevoerd. De inzittenden van de bus zijn gelukkig niet gewond geraakt en kwamen met een behoorlijke schrik vrij. De zwaan is inmiddels naar zijn laatste rustplaats gebracht.

De foto’s van de binnenzijde van de bus hebben we in dit geval even weggelaten.

Foto’s ingezonden door: Piet Koole

Cookievoorkeuren wijzigen