LEIDEN – Maandagmiddag 30 oktober is een bestuurder van een personenauto aangehouden na een ongeval met een vrachtwagen.

Omstreeks 16:15 uur vond het ongeval plaats op de kruising Doctor Lelylaan / Damlaan in Leiden. De bestuurder van het voertuig reed met hoge snelheid door rood en over de busbaan op de Damlaan met een botsing met de vrachtwagen tot gevolg. De bestuurder van het voertuig is aangehouden. Een inzittende van het voertuig is na de aanrijding weggerend in onbekende richting, waarom is niet bekend.

Ambulancepersoneel heeft de betrokkene nagekeken, maar niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De bestuurder van het voertuig is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Door het ongeval was de Doctor Lelylaan vanaf de stad kant richting de A4 afgesloten.

Foto’s : Ingezonden foto

20171030171556.jpg

 

Cookievoorkeuren wijzigen