LEKKERKERK – Deze zondagmorgen rond 10:30 werden brandweer, ambulance en politie in grote getalen gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Schuwacht in Krimpen a/d lek. Al snel bleek dit in Lekkerkerk te zijn. In een bocht bleek een voertuig van de dijk afgereden te zijn waarna deze in de Lek tot stilstand kwam.

Het was in eerste instantie onduidelijk of er nog iemand in de auto zat. Bij aankomst bleek de bestuurder al uit het voertuig. Hierop konden alle brandweervoertuigen weer retour. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een berger kwam ter plaatse om het voertuig uit het water te takelen. Deze klus was rond 12:30 geklaard. De dijk was tijdens de berging lange tijd afgesloten tussen Lekkerkerk en Krimpen a/d Lek.

Foto’s: Marco van Bemmel 

 

Cookievoorkeuren wijzigen