LEIDERDORP – Zaterdagmiddag 28 oktober heeft de politie in Leiderdorp een zoekactie gestart naar twee dames in de omgeving van de Langedijkdreef in Leiderdorp.

In een woning aan de Langedijkdreef vond rond 12.09 uur een babbeltruc plaats door twee dames. De twee vrouwelijke verdachten zijn na de babbeltruc, met onder andere sierraden, ervandoor gegaan in de richting van het Winkelhof. Een persoon wist na de babbeltruc de verdachten nog te achtervolgen en staande te houden, echter hebben zij uiteindelijk toch nog weten te ontkomen. De politie heeft na de melding direct in de omgeving gezocht naar de daders en hierbij is ook gebruik gemaakt van een Burgernet bericht. De twee dames zijn nog niet aangehouden.

Aan de Schelling in Leiderdorp heeft men enkele sierraden gevonden welke afkomstig waren van babbeltruc. De TR/FO heeft deze sierraden veilig gesteld en meegenomen. Tevens heeft men in de omgeving van de Heinsiuslaan diverse kleding aangetroffen welke van één van de vrouwelijke verdachten zijn, ook deze spullen zijn door de FO/TR veiliggesteld, in beslag genomen en meegenomen voor verder onderzoek. In de woning aan de Langedijkdreef in Leiderdorp waar de babbeltruc heeft plaatsgevonden heeft de politie een verklaring opgenomen van het slachtoffer en hebben de FO/TR een onderzoekje gedaan.

Foto’s : Ingezonden foto

20171028132041.jpg

20171028132042.jpg

20171028132043.jpg

20171028132044.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen