GOUDA – Woensdagavond 25 oktober werden rond 18:45 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Kattensingel in Gouda. Ter plaatse had er een ongeval tussen een personenauto en een scooter plaatsgevonden.

De scooterrijder kwam hard ten val en zijn scooter kwam op zijn kop tot stilstand op het wegdek. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd. De Kattensingel werd in één rijrichting afgesloten voor het verkeer. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. De personenauto liep enige schade op bij het ongeval maar kon zijn eigen weg vervolgen. De politie heeft de scooter overeind gezet en op de stoep geplaatst waarna de Kattensingel weer kon worden vrijgegeven. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen