WADDINXVEEN – Woensdagmiddag 11 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Coenecoopbrug – N207 in Waddinxveen.

Ter plaatse bleek een motorrijder vol in de zijkant van een auto te zijn geklapt. Volgens getuigen wilde de auto op de weg keren omdat de brug open ging maar zag daarbij de motorrijder, die de file inhaalde, over het hoofd. Een flinke klap was niet meer te voorkomen.

De volledige weg tussen Waddinxveen en Gouda is direct afgesloten wat flinke verkeershinder veroorzaakte. De weg zal voorlopig ook dicht blijven voor onderzoek en berging.

Het slachtoffer, de motorrijder, is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Update:

Omstreeks half acht vanavond werd de weg weer volledig vrijgegeven nadat de VOA haar onderzoek had afgerond en de berger beide voertuigen had geborgen. Onderzoek moet uitwijzen wie schuldig is in deze tamelijk lastige kwestie. Beide bestuurders hebben een doorgetrokken streep genegeerd, de auto om te keren en de motor om in te halen.

Foto’s: Ingezonden

Cookievoorkeuren wijzigen