LEIDERDORP – Maandagmorgen 9 oktober is een bestuurster met haar voertuig op de kop terecht gekomen na een eenzijdig ongeval.

Het ongeval vond omstreeks 06:55 uur plaats op de Oude Spoorbaan / N445 in Leiderdorp. De bestuurster van het voertuig raakte de macht over het stuur kwijt nadat zij op Oude Spoorbaan / N445 de verhoogde berm raakte, hierbij is het voertuig gaan slippen en op zijn kop terecht gekomen. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de bestuurster van het voertuig op locatie nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Een berger zal ter plaatse komen om het voertuig te bergen. De politie heeft tevens de gemeente in kennis gesteld voor het opruimen van het wegdek wat door het ongeval bezaaid is komen te liggen met glas en gras. De Oude Spoorbaan / N445 in de richting van Oud-Ade is dicht voor al het verkeer.

Foto’s : Ingezonden Foto

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen