BERKENWOUDE – Even voor 21:00 werd een ambulance gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Weidebloemstraat in Berkenwoude.

Vanwege drukte in regio Gouda werd een ambulance van regio Zoetermeer gealarmeerd. Een half uur na de ambulance melding bleek een trauma arts benodigd en werd de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.

De traumahelikopter landde in een weiland langs de Zuidbroekse Opweg. Vanaf daar is het MMT team door de politie met spoed naar het incident, wat zich in de woning afspeelde, aan de Weidebloemstraat gebracht.

Na enige behandeling aldaar is het slachtoffer met spoed en met korte begeleiding tot aan de N210 naar het EMC ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Het verkeer op de N210 vanaf Bergambacht werd korte tijd stilgehouden zodat de ambulance zoveel mogelijk vrij baan had.

Foto’s: Marco van Bemmel & Ricardo Ernst

Cookievoorkeuren wijzigen