BODEGRAVEN – De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de A12 bij Bodegraven even voor afslag Reeuwijk. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaats gevonden tussen een bestelbusje, een auto en en motorrijder.

De motorrijder raakte hierbij ernstig gewond en de traumahelikopter werd er dan ook voor mee gealarmeerd. De A12 werd ter hoogte van pompstation de Total volledig afgesloten voor het verkeer waardoor al snel een flinke file ontstond.

De traumahelikopter landde op de snelweg en het mobiel medisch team ontfermde zich samen met het ambulance personeel over het slachtoffer waarna deze met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Beide voertuigen met vier wielen reden zelf door naar een veilige plek en de motor werd door een ander vervoerd.

Nadat alles was opgeruimd kon de A12 weer worden vrijgegeven.

Foto’s & Video: Ingezonden

 

Cookievoorkeuren wijzigen