OUDERKERK AAN DEN IJSSEL – Rond 12:15 werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Burgemeester Neetstraat in Ouderkerk aan den IJssel. Even later werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.

Bij een oversteekplaats bleek een persoon te zijn aangereden door een busje. Door de klap kwam het slachtoffer enkele meters verder op het asfalt terecht. De persoon is in de ambulance gestabiliseerd en later met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter werd tijdens zijn vlucht afgemeld.

De Burgemeester Neetstraat is lange tijd afgesloten geweest. Nadat het slachtoffer was vervoerd heeft de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Cookievoorkeuren wijzigen