OEGSTGEEST – Zaterdagmiddag 30 september heeft een ongeval op de A44 bij Oegstgeest voor een grote file gezorgd. Deze file zorgde vervolgens voor een grote chaos bij het kruispunt voor de oprit van de A44 in de richting van Wassenaar bij Oegstgeest.

Het ongeval op de A44 vond omstreeks 13:00 uur plaats, drie voertuigen kwamen hier door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Twee ambulances en diverse eenheden van de politie en Rijkswaterstaat werden voor het incident gealarmeerd en kwamen met spoed ter plaatse. Volgens een politieagent ter plaatse raakten bij het ongeval meerdere mensen gewond, zij zijn allen met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met onbekend letsel.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is voor alsnog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie komt ter plaatse om onderzoek te doen naar het ongeval. Door het ongeval op de A44 ontstond al snel een lange file van kilometers lang.

Foto’s : Ingezonden Foto

20170930140559.jpg

20170930140561.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen