REEUWIJK – Vrijdagavond 29 september werden de hulpdiensten even voor 7 gealarmeerd voor een aanrijding op de A12 in de richting van Den haag bij Reeuwijk. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen vijf voertuigen. Vier van deze voertuigen hadden schade en bleven bij het incident.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Ook rijkswaterstaat is ter plaatse gekomen en heeft direct twee rijstroken afgesloten, hierdoor ontstond er al snel lichte vertraging in de richting van Den Haag. Bij het ongeval is er niemand gewond geraakt waarop de gealarmeerde ambulance al snel weer retour kon. De betrokken voertuigen waarvan twee voertuigen flink beschadigd waren zijn door de berger vervoerd. Na de berging kon de A12 weer volledig worden vrijgegeven.

Foto’s: Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen