BODEGRAVEN – Woensdagavond 27 september heeft er op de Goudseweg – N459 een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen twee vrachtwagens en een personenauto. Dit gebeurd nadat de personenauto vanaf het tankstation wilde wegrijden, Het lukte de bestuurster niet op tijd de goeie rijbaan te bereiken waardoor de auto in botsing kwam met de Witte vrachtwagen. Hierdoor schoof de auto naar de andere rijbaan waar op dat moment de ander vrachtwagen reed. Uitwijken was onmogelijk waarop er nog een aanrijding plaatsvond.

De rode vrachtwagen  en de personenauto kwamen tot stilstand tegen/in de oplegger van de Witte truck. De hulpdiensten spoedde zich naar de Goudseweg – N459 waar al snel een flinke file was ontstaan. De bestuurster en de bijrijder zijn door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel in de ambulance onderzocht op verwondingen, wonder boven wonder kwam iedereen met de schrik vrij.

Bergingsbedrijf BCU/Modern berging zijn ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen. De witte vrachtwagen kon nadat de andere voertuigen waren losgetrokken op eigen kracht verder. De rode vrachtwagen en de personenauto zijn beide afgevoerd door de berger.

De Goudseweg – N459 tussen Reeuwijk en Bodegraven is vanaf het moment van de aanrijding urenlang afgesloten geweest. Nadat de berging klaar was kon Ecoloss beginnen met het reinigen van het wegdek. Toen de schoonmaak klaar was kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s & Video : Lars van der Toorn

 

Cookievoorkeuren wijzigen