MOORDRECHT – Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie op het Oosteinde in Moordrecht. Ook de assistentie van het mobiel medisch team was gewenst.

Ter plaatse bleek de medische noodsituatie te zijn op een bungalowpark dat gelegen is aan het Oosteinde. Een ambulance en meerdere politie-eenheden waren snel ter plaatse. Het mobiel medisch team kwam ter plaatse per traumahelikopter; deze landde op de Schielands Hoge Zeedijk Oost. De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest op het bungalowpark waarna het slachtoffer naar de ambulance werd gebracht en verder werd behandeld.

Het verkeer kon niet meer over de Schielands Hoge Zeedijk Oost door de daarop gelande traumahelikopter en werd door de politie over het onder aan de dijk gelegen fietspad begeleidt. De traumahelikopter trok zoals altijd veel bekijks door voorbijgangers.

Nadat het slachtoffer nog enige tijd is behandeld in de ambulance is deze met spoed vertrokken richting het ziekenhuis. Het traumateam kon hierop ook retour waarna de Schielands Hoge Zeedijk Oost weer werd vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Franklin Coenen

Cookievoorkeuren wijzigen