REEUWIJK – Donderdagmiddag 21 september werd de Reeuwijkse brandweer rond 17:50 gealarmeerd voor een stankmelding (Aardgas) aan de ’s Gravenbroekseweg in Reeuwijk.

Ter plaatse bleek dat er naast een woning die in aanbouw is een flink gaslek te zijn ontstaan. De monteurs van Stedin waren al ter plaatse en hebben de brandweer gealarmeerd om de veiligheid te waarborgen. De brandweer besloot omdat het een flink lek was de ’s Gravenbroekseweg volledig af te sluiten. Ook werd de hulp van de politie gevraagd om de afsluiting over te nemen.

Bij het lek heeft de brandweer een ventilator geplaatst waardoor de ontsnapte gas zich snel werd afgevoerd. Hierdoor verminderde de kans op gevaar. De brandweer is in afwachting van de monteurs ter plaatse gebleven en kon retour toen het gas was afgesloten.

Foto’s: Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen