WAARDER РZondagavond 17 september even voor middernacht werd de eigenaar van een loods aan de Groendijck in Waarder gewaarschuwd door een inbraakalarm. Toen hij ging kijken trof hij ̩̩n grote vuurzee aan en alarmeerde de brandweer.

De razendsnel ter plaatse gekomen brandweer kon door direct in te zetten op de uitbreiding, voorkomen dat het achterste deel van de loods ook in vlammen op ging maar kon niet voorkomen dat het voorste deel van de loods en een bijbehorend kantoor volledig door de brand werden verwoest.

De loods is van een loon- en aannemersbedrijf. Hoe de brand is ontstaan zal worden onderzocht. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar middelbrand. Van veraf was het vuur al te zien en na zo’n twee en half uur kon de brandweer concluderen dat de brand echt uit was.

Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Foto’s & Video: Rens de Haan


Cookievoorkeuren wijzigen