GOUDA – Zaterdagavond 16 september is er rond 21:15 uur een aanrijding gebeurd op de Voorwillenseweg in Gouda. De aanrijding gebeurde door nog onbekende oorzaak tussen 2 scooters.

De scooters kwamen ter hoogte van de Bernadottelaan met elkaar in aanrijding. Zowel politie als ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. Volgens getuigen zou één van de bestuurders er direct vandoor gegaan zijn. Ook is er uiteindelijk een traumahelikopter opgeroepen om een arts in te vliegen die zou moeten komen assisteren. Echter is de helikopter voor de landing uiteindelijk gecanceld.

Mogelijk is er ook alcohol in het spel geweest, uit onderzoek moet blijken of dit zo is en hoeveel alcohol er genuttigd is. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Ricardo Ernst

 

Cookievoorkeuren wijzigen