STOLWIJK – Donderdagavond 14 september werden politie, brandweer en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Beijerscheweg in Stolwijk. Na kort zoekwerk werd de plaats des onheils duidelijk en bleek het te gaan om de Goudseweg in Stolwijk. In de zogenoemde ‘Beijersche bocht’, parallel aan de N207, bleek een auto tegen een boom te zijn gebotst.

De bestuurder van de auto bleek klem te zitten in het voertuig. De auto is gestabiliseerd waarna het slachtoffer met behulp van de brandweer uit het voertuig is gehaald. De bijrijder kon zelf uit de auto komen maar is, net zoals de bestuurder, per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de slachtoffers eraan toe zijn is bij ons niet bekend.

Hoe de éénzijdige aanrijding heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een berger heeft het voertuig opgehaald.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Cookievoorkeuren wijzigen