GOUDA – De brandweer werd deze nacht rond 00:30 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op het Olympiadeplein in Gouda. Ter plaatse stond een voertuig volledig in brand en straalde een ander geparkeerd voertuig aan.

De brandweer begon direct met de blussing. Handhavers die nabij het Olympiadeplein aanwezig waren zagen vuur op de parkeerplaats. Toen zij dichterbij kwamen zagen zij een voertuig in brand staan en renden er twee personen weg, deze ontkwamen. De handhavers maakte melding van de brand waarna de brandweer kwam. De brandweer had het vuur al snel onder controle. Toen de brand uit was werd de schade zichtbaar van het voertuig en het voertuig dat ernaast geparkeerd stond.

Het voertuig is volledig afgebrand en het voertuig dat daarnaast geparkeerd stond heeft flinke brandschade opgelopen. Een berger kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen geborgen. Het is bevestigd dat de brand is ontstaan door brandstichting.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen