MOORDRECHT – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Stevensstraat in Moordrecht. Ook de komst van het mobiel medisch team was gewenst en deze kwam met de traumahelikopter ter plaatse.

Ter plaatse waren de hulpdiensten binnenshuis bezig met een slachtoffer. Het mobiel medisch team landde op een veldje dat gelegen is aan de Stevensstraat. De trauma arts werd geholpen door een behulpzaam meisje waarna de twee naar de desbetreffende woning renden. De hulpdiensten waren enige tijd bezig in de woning waarna er een jong kind de ambulance in werd gedragen door een ambulancebroeder.

Het kind werd in de ambulance behandeld in afwachting van een tweetal politiemotoren die een spoedtransport zouden begeleiden naar het ziekenhuis. Na enige tijd was het slachtoffer klaar voor vertrek naar het ziekenhuis en werd het spoedtransport in gang gezet. De trauma arts is niet mee gegaan naar het ziekenhuis.

Het traumateam kon ook weer retour en steeg op, dit trok veel bekijks in de straat. Nadat het traumateam weer in de lucht zat konden de overige politie eenheden retour en was het weer rustig in de Stevensstraat.

Foto’s: Franklin Coenen

Cookievoorkeuren wijzigen