MOORDRECHT – Donderdagmiddag 31 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A20 bij Moordrecht waarbij sprake zou zijn van een beknelling.

Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een beknelling en kon de net ter plaatse gekomen brandweer retour kazerne. Twee voertuigen, welke flink beschadigd waren, stonden op de vluchtstrook waarvan één in de andere rijrichting stond. De aanrijding zou zijn gebeurt door een plotselinge rem actie waardoor beide partijen met elkaar in botsing kwamen, er raakte niemand gewond.

Tijdens de afhandeling van het ongeval was er een rijstrook dicht en dit zorgde voor een flinke vertraging. De ter plaatse gekomen berger heeft beide voertuigen geborgen waarna de A20 weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s: Franklin Coenen

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen