GOUDA – Woensdagmiddag 30 augustus aan het einde van de middag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Goudse Poort in Gouda.

Op de Goudse Poort (stad in) bleek een voertuig uit de bocht te zijn gevlogen. Hierna was het bestelbusje tegen de vangrail geklapt en weer terug de weg op geschoten. De bestuurder is enige tijd in de ambulance nagekeken en daarna vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere controle.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Mogelijk speelde het natte / gladde wegdek hierbij een rol. Een berger heeft het voertuig afgevoerd. Ten tijde van de afhandeling van het incident was één rijstrook, stad in, afgesloten. Ook nadat het voertuig was weggesleept bleef de rijstrook dicht zodat calamiteitendiensten het wegdek schoon konden maken.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen