GOUDA – Maandagmorgen 28 augustus is een auto op zijn kant belandt na een aanrijding op de Goudse Houtsingel in Gouda. Politie, ambulance  en brandweer werden gealarmeerd. Er zou sprake zijn van een beknelling.

Het ongeluk gebeurde op de Goudse Houtsingel in kruising met de Achterwillenseweg. Een voertuig wilde vanaf de Achterwillenseweg de Goudse Houtsingel oprijden, maar zag een voertuig over het hoofd. Deze maakte een uitwijkmanoeuvre, maar kwam op zijn kant tot stilstand. Ook werd het andere voertuig nog geraakt bij het wiel.

Geen van de slachtoffers bleken bekneld te zitten waarop de brandweer alweer snel kon vertrekken. De inzittende van het op zijn kant geraakte voertuig is nagekeken in de ambulance, maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij.

Een berger heeft beide voertuigen afgevoerd.

Foto’s: Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen