NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Zaterdagmiddag 26 augustus werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse was er een grote ravage op de weg en werd de A20 in de richting van Gouda volledig afgesloten.

Een voertuig stond met pech op de vluchtstrook waar even later een andere personenauto vol tegen aan botste. Er viel een zwaargewonde bij de aanrijding waarop ook het mobiel medisch team ter plaatse kwam. De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met het slachtoffer waarna deze met spoed, onder begeleiding van de trauma-arts, is vervoerd naar een ziekenhuis. In totaal raakte er drie voertuigen betrokken bij het ongeval.

Nadat het slachtoffer vervoerd was kon de ter plaatse gekomen verkeers ongevallen analyse (VOA) beginnen met haar onderzoek. Toen het onderzoek van de VOA ten einde was konden de beschadigde voertuigen worden geborgen. Het wegdek heeft flinke schade opgelopen en dit zal worden gerepareerd.

De A20 zal naar verwachting rond 20:00 uur vanavond weer worden vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen