GOUDA – Zaterdag 12 augustus rond 12:00 werd een ambulance gealarmeerd voor een onwelwording in een woning in de Zuidrandflat aan de la Reylaan in Gouda. Al snel werd een tweede ambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam met spoed ter plaatse gevraagd. Ook de politie spoedde zich met diverse eenheden naar de medische noodsituatie.

De traumahelikopter was snel ter plaatse en de piloot zette de landing in op de parkeerplaats van verzorgingstehuis De Hanepraij langs de Goejanverwelledijk. Het medische team werd opgehaald en bij het slachtoffer in de Zuidrandflat gebracht. Hier hebben zij het ambulancepersoneel geassisteerd en enige tijd later werd de patiënt met spoed, onder begeleiding van de MMT-arts, naar een ziekenhuis vervoerd.

Hierop werd de MMT verpleegkundige door een ambulance teruggebracht bij de helikopter en kon deze weer retour Rotterdam. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Cookievoorkeuren wijzigen