GOUDA – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een wild west tafereel in de Sligro aan de Hanzeweg in Gouda. Een man probeerde goederen bij de winkel te stelen maar werd betrapt. Toen de man er vandoor ging wilde hij bij de uitgang iets te snel naar buiten waarna hij dwars door een schuifdeur heen liep. De volledige ruit van de schuifdeur viel uit de deur.

De man raakte hierbij gewond aan onder andere zijn armen waarbij hij bloed verloor. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen had de man geen hartslag en ademhaling meer waarna de reanimatie werd gestart.

Twee ambulances en het mobiel medisch team die per traumahelikopter ter plaatse kwamen verleende uiteindelijke de medische zorg waarna de man, zover bekend, met hartslag naar het ziekenhuis werd vervoerd.

De politie zetten direct het volledige terrein van de Sligro af voor forensisch onderzoek. Na ongeveer twee uur was dit onderzoek afgerond en werd de Sligro weer vrijgegeven waarna de troep kon worden opgeruimd.

Een politieberger kwam ter plaatse om het voertuig van de winkeldief af te slepen.

Wat de man precies probeerde te stelen is niet bekend.

 

UPDATE:

De politie heeft bekend gemaakt dat de winkeldief die meermaals tegen de schuifdeur van de Sligro aan sprong om er vervolgens dwars door heen te gaan is overleden.

Foto’s: Rens de Haan & Lars van der Toorn

 

Cookievoorkeuren wijzigen