MOORDRECHT – Deze avond werden even voor half 8 ambulance en politie gealarmeerd voor een aanrijding op de kruising aan de Middelweg/ Bredeweg in Moordrecht. Niet veel later na de 1e melding werd ook een tweede ambulance gealarmeerd.

Ter plaatse bleek er een motorrijder frontaal op een afslaande auto gebotst te zijn. Hierbij is de motorrijder van zijn motor gevlogen en een stuk verder in de berm terecht gekomen. Zowel de motor als de auto raakte bij de aanrijding zwaar beschadigd. De ambulancedienst is met spoed ter plaatse gekomen en heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Na controle in de ambulance is het slachtoffer met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Tijdens het incident is de Middelweg volledig afgesloten geweest in beide richtingen. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan. Nadat het VOA onderzoek afgerond was kon de berger beginnen met het bergen van de motor en de auto. Na een paar uur na de melding kon de Middelweg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen