ALPHEN AAN DEN RIJN – Deze middag werden even na kwart over 4 meerdere voertuigen van de brandweer, politie en twee ambulances gealarmeerd voor een persoon te water aan de Kortsteekterweg in Alphen aan den Rijn.

Ter plaatse bleek dat er een paard en wagen waar meerdere jonge kinderen op zaten door onbekende oorzaak van de weg is geschoten en in het water terecht gekomen is. De hulpdiensten spoedde zich naar de incidentlocatie waar de kinderen inmiddels zelf al uit het water waren gekomen. De kinderen zijn opgevangen door de ter plaatse gekomen ambulances. Nadat ook de paardenwagen uit het water was getrokken kon ook de brandweer al snel weer retour.

Door het ongeval is niemand ernstig gewond geraakt. Wel zit de schrik er goed in bij de kinderen.

Foto’s: Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen