TER AAR – Donderdagmiddag 27 juli werden even na vijf uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de N446 – Langeraarseweg in Ter Aar

Ter plaatse bleek er net voor de bocht een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Beide voertuigen reden na de botsing door de berm, Één voertuig kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand en de ander op het verderop gelegen fietspad. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen en hebben de inzittende van de betrokken voertuigen onderzocht. Gelukkig hoefde na controle niemand mee naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakte dermate beschadigd en zijn door bergingsbedrijf BCU geborgen. Tijdens de berging is 1 rijstrook tijdelijk dicht geweest. Nadat de schadeformulieren waren ingevuld en de voertuigen geborgen waren kon alles retour en werd de weg weer volledig vrijgegeven.

Foto’s : Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen