WADDINXVEEN – Deze middag werd rond 16:15 de brandweer zonder spoed gealarmeerd voor een nacontrole brand aan de N452 in Waddinxveen. Echter bleek ter plaatse dat er een voertuig volledig in brand stond waarop de brandweer met spoed werd doorgestuurd. De brand was tijdens het rijden ontstaan onder de auto. Een auto voor het desbetreffende voertuig zag de brand en wist de bestuurder op tijd te attenderen op de brand waarop de bestuurder het brandende voertuig op tijd wist te verlaten.

De auto bleek tijdens een proefrit van een reparatie in brand gevlogen te zijn. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft het voertuig met een straal hoge druk geblust. Na enige tijd van blussen werd de schade van de BMW 5 Serie goed zichtbaar en werd al snel duidelijk dat de auto als verloren kon worden beschouwd.

Nadat de brandweer klaar was met de bluswerkzaamheden kon het voertuig worden geborgen. Toen het voertuig op het bergingsvoertuig stond konden de grote losse stukken van de straat worden geruimd. Hierop kon de brandweer inpakken en retour en kon de N452 welke tijdens het incident was afgesloten weer worden vrijgegeven.

Foto’s & Video: Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen