NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – De hulpdiensten werden vannacht naar de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel gestuurd voor een aanrijding met letsel. Ter plaatse bleek de bestuurder van een super snelle Mercedes Benz C-Klasse 63 AMG de macht over het stuur te zijn verloren waarna hij over een lengte van 230 meter de vangrail ten minsten vier keer ramde.

De auto kwam uiteindelijk 230 meter verderop in de vangrail tot stilstand. De auto was aan de linkerzijde zwaar gehavend en zal naar alle waarschijnlijkheid total loss worden verklaard. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Twee rijstroken op de A20 richting Gouda zijn lange tijd afgesloten geweest waarna dit terug werd gebracht naar één baan. Deze baan is lange tijd afgesloten geweest omdat de vangrail op de gehele lengte vervangen of gerepareerd moest worden.

De bestuurder gaf aan dat hij dacht zo’n 170 kilometer per uur te hebben gereden. Echter gezien de sporen bestaat het vermoeden dat de snelheid zelfs boven de 200 kilometer per uur heeft gelegen.

Foto’s: Ingezonden

Cookievoorkeuren wijzigen