GOUDA – Maandagavond 26 juni werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Provincialeweg – N207 bij Gouda. Ter plaatse bleek tussen de Julianasluis en ’t Weegje een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen vier voertuigen, drie personenauto’s en één bestelbus.

Door onbekende oorzaak zag de bestuurder van de bestelbus het langzaam rijdend tot stilstaande verkeer voor hem te laat en botste er met flinke snelheid boven op. De bestelbus en de auto waar de man in eerste instantie op botste kunnen als total loss worden beschouwd. De twee andere auto’s raakte iets minder zwaar beschadigd.

Twee ter plaatse gekomen ambulances hebben uiteindelijk eveneens twee personen naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA kwam ter plaatse voor ongevalsonderzoek. Uiteindelijk heeft de berger drie voertuigen afgesleept en Ecoloss kwam ter plaatse voor reiniging van de weg.

Ten tijden van de afhandeling van het ongeval was de N207 in beide richtingen tussen eerder genoemde locaties volledig afgesloten.

Foto’s: Rens de Haan

Cookievoorkeuren wijzigen