GOUDA – De hulpdiensten werden vannacht gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Schielands Hoge Zeedijk in Gouda. Ter plaatse bleek het ongeval te hebben plaats gevonden op de parallel gelegen Rotterdamseweg. Al snel kwam men tot de ontdekking dat van beknelling geen sprake was. Alle inzittenden van de auto zijn na het ongeval uitgestapt en op de vlucht geslagen. De auto is uit de bocht gevlogen en heeft daarbij onder andere twee lantaarnpalen uit de grond gereden.

Omdat iedereen na het ongeval er vandoor is gegaan bleef er weinig werk over voor de brandweer en ambulancedienst. Deze zijn hierop retour gegaan. De politie heeft wat voorwerpen in de auto veilig gesteld en is nog even op zoek gegaan naar de personen. Bij het zoeken is ook de politiehelikopter nog even in de lucht geweest. Vooralsnog werd er niemand aangetroffen.

De politie sloot één rijstrook af in afwachting van de berger. De berger heeft het voertuig uiteindelijk afgesleept waarbij ook de rommel die werd achtergelaten is opgeruimd.

Foto’s: Rens de Haan

Cookievoorkeuren wijzigen