BODEGRAVEN РVrijdag op zaterdagnacht 17 juni kwam er rond ̩̩n uur in de nacht een busje aanrijden bij politiebureau Gouda. In het busje zaten drie mannen die aangaven een overleden persoon bij zich te hebben. De drie mannen zijn direct aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man. In het busje werd inderdaad een stoffelijk overschot aangetroffen.

De man zou zijn overleden na een ruzie in een woning aan de Ingelanden in Bodegraven. De politie heeft hier tot ver in de zaterdagochtend onderzoek gedaan en momenteel wordt de woning bewaakt als zijnde plaats delict.

Update:

Politie laat om half 12 deze morgen weten niet drie maar vier personen te hebben aangehouden. Personen zitten in beperking en politie kan daarom geen verdere informatie verschaffen.

Foto’s : Danny de Vries

Cookievoorkeuren wijzigen