REEUWIJK – Zaterdagmiddag 10 Juni werden Politie, Ambulance en diverse Brandweervoertuigen gealarmeerd voor een ongeval waar mogelijk personen bekneld zaten. Ter plaatse bleek er een flinke eenzijdige aanrijding te hebben plaatsgevonden waarbij het betrokken voertuig in de middenberm is belandt.

De hulpdiensten zijn zijn met spoed ter plaatse gekomen waar ze een voertuig in de middenberm aantroffen. De bestuurder bleek na de macht over het stuur verloren te zijn tegen de vangrail aangebotst waarna het voertuig over de vangrail heen sloeg en in de berm belandde.  De inzittende van het voertuig konden zelfstandig het voertuig verlaten waarna de inzittende door omstanders zijn gestabiliseerd tot het ambulancepersoneel ter plaatse kwam. Na controle in de ambulance kwamen de  inzittende wonder boven wonder zonder letsel ervan af en hoefden zei niet mee naar het ziekenhuis. Nadat het werk voor de brandweer erop zat kon men inpakken en retour kazerne.

De inmiddels ter plaatse gekomen berger kon hierop beginnen met zijn bergingswerkzaamheden. Tijdens het incident hebben Rijkswaterstaat in samenwerking met Vermeulen IM rijstroken afgesloten voor een veilige werkruimte.

Foto’s: Tim de Knikker & Ingezonden

 

Cookievoorkeuren wijzigen