NOORDWIJK/NOORDWIJKERHOUT – Dinsdagavond is omstreeks 23:50 uur de politie massaal opgeroepen voor een woningoverval op de Duinschooten in Noordwijk.

Bij de woning waren drie nepagenten binnengedrongen. Het slachtoffer was op het moment aan het Skypen. Toen diegene waarmee het slachtoffer aan het Skypen was zag dat er drie nepagenten binnen liepen vertrouwde hij het niet en belde de politie. De politie is ter plaatse gekomen met onder andere enkele hondengeleiders en het arrestatieteam, ook de politiehelikopter keek mee vanuit de lucht.

De daders hebben een poging gedaan om te vluchten, echter wist de politie de daders op de Langevelderweg aan te houden, bij de aanhouding is ook geschoten, of hier iemand gewond bij is geraakt is niet bekend.

Het onderzoek bij de woning en op de Langevelderweg is in volle gang. Er zijn in totaal vier personen aangehouden.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen