MOORDRECHT – Deze avond werden de hulpdiensten wederom gealarmeerd voor een ongeval in Moordrecht, ditmaal voor een ongeval met letsel op de Noord-Ringdijk N207. Ter plaatse waren twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing gekomen.

De donkere auto kwam volgens omstanders te ruim door de bocht, de witte Seat had geen kans om de auto te ontwijken met een frontale botsing tot gevolg. Bij aankomst van de hulpdiensten werd de Noord-Rindijk direct in beide richtingen afgesloten om zo een veilige werkplek te creëren. Het ambulancepersoneel heeft meerdere personen nagekeken op verwondingen en zover bekend is er minstens één slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. De politie nam een ademanalyse af waarbij bleek dat de bestuurder van de donkere auto onder invloed was, deze is dan ook aangehouden door de politie.

De Verkeers Ongevallen Analyse afgekort VOA is ter plaatse gekomen om een onderzoek te verrichten naar het ongeval. Hierna zouden beide voertuigen zijn geborgen door een ter plaatse gekomen berger en kon de Noord-Ringdijk weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Franklin Coenen, Lars van der Toorn & Tim de Knikker

 

Cookievoorkeuren wijzigen