MOORDRECHT – Woensdagmiddag 31 mei rond 15.30 uur zijn twee auto’s en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen op de A20 bij Moordrecht. Dit gebeurde op de rijbaan in de richting van Gouda.

De bestuurder van de volkswagen had de stilstaande file te laat gezien en week uit. Tijdens het uitwijken schampte deze een andere auto en botste tegen een vrachtwagen. Het ambulancepersoneel heeft één persoon nagekeken, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De uitwijkende auto is door het ongeval flink beschadigd geraakt en door de berger afgevoerd. De andere personenauto en vrachtwagen konden hun eigen weg vervolgen nadat zij op een veiligere plek, een parkeerplaats bij Moordrecht, de schadeformulieren hadden ingevuld.

Door het ongeval ontstond er een flinke file vanuit Rotterdam. Rond 16:00 werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s : Marco van Bemmel

Cookievoorkeuren wijzigen