WADDINXVEEN – Donderdagavond 25 mei rond 21.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een assistentie politie op de Wilhelminakade in Waddinxveen. Ter plaatse bleek een verdacht object in het water te liggen.

De brandweer trachtte met een boot ter plaatse te komen maar helaas bleek het gebied onbegaanbaar per boot en gingen de brandweerlieden dus te voet verder. Op de aangegeven lokatie bleek een verdacht object in het water te liggen maar dit bleek na een snelle inspectie een fuik vol met vis te zijn. De meeste vissen waren al overleden maar er bleken er nog een paar te leven. De hulpdiensten hebben het fuik naar de kant getrokken waarna de levende vissen werden bevrijd.

De situatie is overgedragen naar de beheerder van het gebied.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen