HAZERSWOUDE-RIJNDIJK – Vrijdagmiddag 12 mei omstreeks 12.50 uur is een automobilist zonder geldig rijbewijs met hoge snelheid uit de bocht gevlogen op de afrit van de N11.

De man (30), uit Den Haag, vertelde de politie als passagier in de auto te hebben gezeten. De man bleek niet gewond te zijn. De bestuurder zou de plaats van het ongeval verlaten hebben. Omdat de agenten twijfels hadden aan het verhaal van de man, namen zij contact op met de melder van het ongeval. Dit bleek toevallig een agent in vrije tijd te zijn. Deze had gezien hoe de auto verongelukte en hielp de bestuurder nog uit de auto. Dit bleek de 30 jarige man uit Den Haag te zijn.

Toen de agenten het rijbewijs van de man wilden controleren kwam de aap uit de mouw. De man bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De man werd hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek. Dat er geen gewonden zijn gevallen kan rustig een wonder genoemd worden. Het voertuig is via de middenberm over de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer gelanceerd en zijwaarts in een punt van een metalen hekwerk terecht gekomen. De schade aan de bestuurderskant spreekt boekdelen.

Foto’s : John Wiersma

20170512141433.jpg

20170512141434.jpg

20170512141435.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen