LEKKERKERK – Dinsdagavond 9 mei omstreeks 17:25 uur zijn politie en ambulance gealarmeerd voor een aanrijding, Deze aanrijding zou hebben plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen op de CG Roosweg – N210 bij Lekkerkerk.

Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen vijf voertuigen. Bij deze aanrijding raakte alle betrokken voertuigen beschadigd waarvan vier zwaar beschadigd. Het bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft de voertuigen geborgen.

Ook de gealarmeerde ambulance is ter plaatse gekomen en heeft één persoon nagekeken op verwondingen. Of dit slachtoffer vervoerd is naar het ziekenhuis voor verdere controle is onbekend.

Door het ongeval is de CG Roosweg – N210 enige tijd afgesloten geweest. Het overige verkeer werd tijdens de afsluiting omgeleid via de Parallelweg.

Foto’s : Niels Bogaard

20170509181640.jpg

20170509181642.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen