NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN – Zondagmiddag 30 april is een 73-jarige motorrijder uit ´s-Hertogenbosch overleden na een eenzijdig motorongeval op de Weiweg in Nieuwerbrug.

De politie, brandweer, ambulancedienst én de traumahelikopter werden omstreeks 12:20 uur gealarmeerd voor een melding van een ongeval. Op locatie bleek een motorrijder tegen een boom te zijn gereden welke was omgevallen, precies op het moment dat de motorrijder eraan kwam, vervolgens is de boom op het wegdek terecht gekomen, de motor onder de boom doorgegleden en is deze te water geraakt. De motorrijder raakte bij de aanrijding ernstig gewond en moest door de hulpdiensten worden gereanimeerd.

Ondanks alle toegesnelde medische hulp van onder andere het Mobiel Medisch Team mocht dit niet meer baten. De motorrijder overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De berger is onder politiebegeleiding naar Den Haag gereden waar de motor, die ‘zwevend’ werd vervoerd, bij het politiebureau is gebracht voor verder onderzoek

Met het publiceren van dit item is enkele uren gewacht zodat de familie in kennis gesteld kon worden. Deze en andere nabestaanden of betrokkenen wensen wij veel sterkte.

Foto’s & Video: Rens de Haan

 

Cookievoorkeuren wijzigen